Naar inhoud
Gemeente Mol

Herstellingswerken voetpad en fietspad Adolf Reydamslaan vanaf 1 augustus

woensdag 26 juli 2017

Op dinsdag 1 augustus start de firma Lummense Wegenbouw met herstellingswerken aan het voetpad en fietspad in de Adolf Reydamslaan, gedeelte tussen Corbiestraat en Doornboomstraat. De werken worden in fases uitgevoerd waarbij telkens maar een gedeelte van het voetpad en fietspad wordt afgesloten. Fietsers en voetgangers moeten ter hoogte van de mobiele werf tijdelijk over de parkeerstrook rijden.

De wortels van de bomen in de Adolf Reydamslaan duwen het fietspad en voetpad omhoog. Hierdoor ontstaan er ernstige verzakkingen waardoor stoeptegels komen los te liggen. Enkel de zwaar beschadigde zones zullen tijdens de werken worden hersteld. In totaal gaat het om ongeveer 1.000 m².

 

Ter hoogte van de werken moeten fietsers en voetgangers tijdelijk de parkeerstrook gebruiken. De firma zal hiervoor een parkeerverbod invoeren ter hoogte van de zone waar men werkt. Onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden en onvoorziene zaken, zijn de werken voor de start van het nieuwe schooljaar op 1 september afgerond.

Meer info: dienst openbare werken, 014 33 08 19, openbarewerken.admin@gemeentemol.be