Bekijk hier de presentaties en grondplannen van het project Aquafin in Ezaart

maandag 17 juli 2017

Aquafin plant werken in Ezaart. Op 21 juni vond een bewonersvergadering plaats. Bekijk hier de presentaties en grondplannen van dit project die tijdens de bewonersvergadering getoond werden.

De geplande werken omvatten:

• Vernieuwen van het pompstation ter hoogte van de Korenstraat, en de bestaande persleiding.
  • Bouwen van een bijkomend pompstation nabij de Weversstraat.
  • Aanleggen/vernieuwen van de traditionele riolering op Ezaart vanaf huisnummer 384 tot aan de Slagmolenstraat, en de woningen hierop aansluiten.
  • Aanleggen nieuwe regenwaterriolering (RWA) op Ezaart tussen Weversstraat en Slagmolenstraat. Bestaande grachten tussen de Korenstraat en Weversstraat blijven behouden. Al het regenwater wordt uiteindelijk via de grachten in de Weversstraat afgevoerd naar de Molse Nete.
  • De woningen gelegen tussen de Korenstraat en de Slagmolenstraat moeten het regenwater afkoppelen. Een afkoppelingsdeskundige bezoekt – na afspraak - al deze woningen om hen hierin bij te staan.

Meer info: dienst openbare werken, 014 33 08 19, openbarewerken.admin@gemeentemol.be