Breng jouw handelszaak 360° in beeld. Schrijf nu in

woensdag 13 september 2017

De dienst lokale economie biedt alle handels- en horecazaken in onze gemeente opnieuw de kans om hun zaak 360° in beeld te brengen. Met 360°-beelden laat je mensen virtueel rondkijken in je zaak en win je zo mogelijk nieuwe klanten. Interesse? Stuur uiterlijk op vrijdag 6 oktober 2017 je contactgegevens naar communicatie@gemeentemol.be. Wij bezorgen je gegevens dan aan Nuvia.

De 360° beelden verschijnen in de eerste plaats op onze website www.visitmol.be, maar kunnen ook door jou vrij gebruikt worden in je marketinginspanningen, waaronder bijvoorbeeld je website. Met dit project willen we de handelsactiviteiten in het Centrum en onze gehuchten promoten en ondersteunen.

Wat kost dit?

Het maken van de 360°-beelden, de publicatie op www.visitmol.be én het gebruik van deze foto’s in je eigen communicatiekanalen kost je 75 euro. Deze vergoeding dekt slechts een deel van de kosten. De financiële afhandeling verloopt rechtstreeks met onze partner Nuvia.

Vorig jaar vonden er in onze gemeente al opnamedagen plaats waarbij we zoveel mogelijk handels- en horecazaken 360° in beeld brachten. Handels- en horecazaken die vorig jaar niet op dit aanbod ingingen, of nieuwe zaken, krijgen nu een extra kans.

Meer info: dienst lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be