Naar inhoud
Gemeente Mol

Oplaadpunt budgetmeter in bib weer beschikbaar tijdens nieuwe openingsuren

Oplaadpunt budgetmeter bib weer beschikbaar
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 25 mei 2020

Sinds maandag 25 mei is het oplaadpunt voor de budgetmeter in de bibliotheek weer bruikbaar. Voor het opladen kan je er terecht tijdens de nieuwe openingsuren: maandag tot en met donderdag van 14 tot 20 uur, vrijdag van 14 tot 18 uur en op zaterdag van 10 tot 16 uur. Het oplaadpunt op site Ten Hove (Jakob Smitslaan 24) staat in de inkomhal van het Sociaal Huis en de Werkwinkel. Opladen kan er van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 16 uur. Op zondag en op feestdagen kan je terecht aan de oplaadzuil van Fluvius, Dr. Van de Perrestraat 218, 2440 Geel, 7 dagen op 7, 24 uur op 24 uur beschikbaar.

Een budgetmeter is een toestel voor het verbruik van elektriciteit of gas. Je krijgt het toestel wanneer je niet meer terecht kan bij de elektriciteits- en gasmaatschappijen wegens achterstand in betaling van de rekeningen. Je bent in dat geval klant van de sociale leverancier Fluvius. Vooraleer je deze budgetmeter kan gebruiken, moet je een geldsom opladen op de kaart van dit toestel. Nadien kan je voor dit bedrag elektriciteit of gas verbruiken.

Momenteel maken ongeveer 300 à 350 inwoners gebruik van een budgetmeter. Wil je weten of je ook in aanmerking komt? Bel of mail de sociale dienst.

Meer info: sociale dienst, 014 33 16 00, 2400@gemeentemol.be