Hinder op kruispunten Zuiderring/Postelsesteenweg/Kiezelweg op 17 en 18 mei

1603 hinder door werken kruispunt Zuiderring
woensdag 12 mei 2021

Op maandag 17 en dinsdag 18 mei verwachten we sterke verkeershinder ter hoogte van de kruispunten Postelsesteenweg/Kiezelweg/Zuiderring. Op maandag 17 mei wordt er gewerkt op het kruispunt Postelsesteenweg – Kiezelweg. Op dinsdag 18 mei verplaatsen de werken zich naar het kruispunt Zuiderring – Postelsesteenweg. Het verkeer wordt omgeleid. De werken starten telkens om 8.30 uur, na de ochtendspits. Op 17 mei zal buslijn 1 van De Lijn Rauw blijven bedienen, maar Brandstraat en Sluis niet. De maatregelen zijn nodig voor een veilige verkeersafwikkeling tijdens werken aan de verkeerslichten.

> Maandag 17 mei: werken kruispunt Postelsesteenweg - Kiezelweg

• Kiezelweg afgesloten ter hoogte van kruispunt Postelsesteenweg – Kiezelweg
  • Postelsesteenweg blijft vrij
  • Verkeer op Postelsesteenweg kan ter hoogte van het kruispunt Postelsesteenweg – Kiezelweg, enkel rechts afslaan

Omleiding:

• Verkeer op de Kiezelweg komende uit richting Lommel wordt omgeleid via F.S. Emsenslaan
  • Verkeer komende uit richting Geel volgt de omleiding via de Zuiderring
  • Fietsers en voetgangers mogen het kruispunt oversteken

Bus De Lijn

• Lijn 1 rijdt via de Brandstraat, Boerestraat, Sluis en dan terug naar Brandstraat. Lijn 1 blijft ook een aantal haltes in Rauw bedienen. Haltes waar De Lijn zal stoppen richting Sluis: Ginderbuiten kerk, Zavelstraat, Den Brand, Aardbeemden, Boerestraat, tijdelijke halte Draaiboomstraat. Richting Rauw: tijdelijke halte Heistraat ter hoogte van Postelsesteenweg, Paviljoenstraat, Hovenierstraat, Sun Parks, Sprietstraat, Rauw en kerk Rauw.

> Dinsdag 18 mei: werken kruispunt Zuiderring – Postelsesteenweg

• Postelsesteenweg afgesloten ter hoogte van kruispunt Zuiderring – Postelsesteenweg
  • Verkeer kan enkel op de Zuiderring
  • Fietsers en voetgangers niet toegelaten (omleiding voorzien)