Alexander, Slaven en Marie aan de slag als huisfotografen cultuur

fotograaf
dinsdag 20 juli 2021

Alexander Delport, Slaven Fanfani en Marie Peeters gaan vanaf deze zomer - op vrijwillige basis - aan de slag als huisfotograaf van onze cultuurafdeling. Deze drie toppers gingen in op onze oproep om een huisfotograaf te vinden voor onze cultuurafdeling. We kregen heel wat kandidaturen binnen. Stuk voor stuk gemotiveerde, getalenteerde mensen met een hart voor cultuur. Na rijp beraad besloten we om dit seizoen 2021-2022 samen te werken met deze drie enthousiastelingen. In de zomer van 2022 krijgen Alexander, Slaven en Marie een expo in de exporuimte van ’t Getouw. Daar wordt een selectie van hun werk tentoongesteld. Verschijn je tijdens een van onze films, tentoonstellingen, lezingen, muziek- en theatervoorstellingen… voor hun lens, trakteer hen dan op je mooiste glimlach.

Meer info: cultuurafdeling, thomas.deckx@gemeentemol.be