Jeugdopbouwwerker gezocht voor snelle indiensttreding: solliciteer nu

Knipsel
dinsdag 26 oktober 2021

Het gemeentebestuur zoekt in samenwerking met Groep Intro een jeugdopbouwwerker. Als jeugdopbouwwerker ga je op pad voor jongeren. Je werkt gericht en vanuit een outreachende benadering. Je verwerft zicht op de verschillende trefplaatsen, op de jongeren, hun interesses, leefwereld en op de maatschappelijke instellingen en focust hierbij op kwetsbare jongeren. Een groot deel van jouw tijd gaat naar het opbouwen, onderhouden en versterken van vertrouwensrelaties met kinderen en jongeren. Je gaat in gesprek met hen over hun noden en behoeften en brengt deze tot bij het lokale bestuur. Zo ben je een brugfiguur tussen de (kwetsbare) jeugd en de gemeentelijke diensten, scholen, politie, hulporganisaties en verenigingen. Daarnaast leid je jongeren toe naar het bestaande vrijetijdsaanbod en creëer je ontmoetingskansen. Interesse? Bezorg je motivatiebrief en CV uiterlijk op 7 november aan maryam.jamshid@groepintro.be.

Ben je op zoek naar een afwisselende job waar je elke dag het verschil kan maken voor jongeren? Bouw jij graag aan een lokaal netwerk in functie van de integrale aanpak van kinderen en jongeren? Lever jij graag jouw bijdrage aan ons zeer gedreven team en onze organisatie? Aarzel dan niet en stel je kandidaat!

Onze verwachtingen

• Je bent in het bezit van een relevant diploma of gelijkwaardig door ervaring
  • Je communiceert open en professioneel met je collega's, beleidsmakers en lokale partners
  • Je bent een verbindend figuur die mensen kan enthousiasmeren en betrekken en je vertrekt altijd vanuit een oplossingsgerichte insteek
  • Je bent flexibel en kan je ook makkelijk ‘s avonds of in de weekends werken
  • Je werkt graag projectmatig en je brengt de praktische organisatie van activiteiten tot een goed einde
  • Een goede kennis van de regio en sociale kaart in Mol

Ontbreek je één of meerdere van onze bovenstaande verwachtingen? Vertel ons dan hoe je deze vaardigheden zal verwerven.

• Een voltijds contract van onbepaalde duur
  • Verloning volgens barema PC 329 B1C
  • Hospitalisatieverzekering, maaltijdscheques en vergoeding voor woon-werkverkeer
  • Extra verlofdagen via ruime ADV-regeling
  • Een job waarin je eigenaarschap mag opnemen met een ruim kader voor tijd- en plaatsonafhankelijk werken
  • Werklocatie: Mol
  • Je werkt in een betekenisvol en groeiend bedrijf dat uitdagingen aangaat en de toekomst mee vorm geeft
  • Een actief vorming- en opleidingsaanbod met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Voel je je aangesproken door deze boeiende en uitdagende functie?

Overtuig ons en stuur jouw motivatiebrief samen met een recent CV uiterlijk op 7 november naar maryam.jamshid@groepintro.be.

Kandidaten die weerhouden worden, ontvangen via e-mail een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. Deze gesprekken zijn gepland op 16 november in Mol.