Gemeentebestuur zoekt halftijdse poetsmedewerkers

WhatsApp Image 2021-11-19 at 11.22.07

vrijdag 19 november 2021

Het gemeentebestuur zoekt vier halftijdse poetsmedewerkers voor een contract van onbepaalde duur in niveau D. Interesse? Solliciteren kan tot en met 19 december 2021 via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Als enthousiaste poetsmedewerker zorg je mee voor een propere en aangename omgeving voor onze bezoekers en medewerkers. Je staat in voor het schoonmaken van de gebouwen van het gemeentebestuur (zoals: ‘t Getouw, lokaal dienstencentrum, Sociaal huis, buitenschoolse kinderopvang, scholen,…). Je komt terecht in een gemotiveerd poetsteam.

Hou je graag alles spik en span? Ben je op zoek naar een halftijdse job in de vroege uurtjes? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

Jouw profiel

• Je hebt oog voor netheid en hygiëne.
  • Je hecht belang aan collegialiteit, je helpt en ondersteunt je collega’s met plezier.
  • Je kan je werk goed organiseren en je eigen taken zelfstandig en correct afwerken.
  • Je bent stipt, betrouwbaar en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent flexibel ingesteld en werkt graag op verschillende locaties.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris (salarisschaal D1-D2-D3) met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding, terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, vrijetijdspas, voordelenplatform Benefits at Work
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Ervaring in de openbare sector en onderwijs tellen volledig mee voor de berekening van je anciënniteit
  • Een filevrij te bereiken werkplaats
  • Vaste werkuren (afhankelijk van de locatie van 6 tot 9.48 uur of van 8 tot 11.48 uur, tijdens de zomermaanden overal van 6 tot 9.48 uur)
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 halve dagen op jaarbasis en 3 extra feestdagen)

Interesse?

Solliciteren kan tot en met 19 december 2021 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier of per post (afdeling personeel, gemeentebestuur Mol, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol).

Bij meer dan 10 kandidaten kan een eerste selectie gebeuren aan de hand van een cv-screening. Volgende criteria worden hierbij beoordeeld: relevante ervaring, motivatie en beschikbaarheid. Geef hierover voldoende informatie bij je sollicitatie zodat je ons kan overtuigen. Als je dit wil, kan/mag je een cv toevoegen.

Uiterlijk 23 december 2021 laten we weten of je kan deelnemen aan de selectieproeven die plaatsvinden in de loop van januari. De proeven bestaan uit een praktisch en mondeling gedeelte.

Je kan de volledige functiebeschrijving hier raadplegen.

Er wordt ook een wervingsreserve aangelegd voor eventuele toekomstige functies voor bepaalde en onbepaalde duur.

Meer info: afdeling personeel (Stephanie), 014 33 09 44, vacature@gemeentemol.be