Naar inhoud
Gemeente Mol

4.713 kaartjes voor vrijwilligers op ‘Internationale Dag van de Vrijwilliger’

Bedankkaartje vrijwilligers
vrijdag 3 december 2021

119 verenigingen en gemeentediensten bestelden maar liefst 4.713 kaartjes om hun vrijwilligers te bedanken. Op zondag 5 december vieren we de ‘Internationale Dag van de Vrijwilliger’.  Op deze dag zetten verenigingen en gemeentediensten hun vrijwilligers nog eens extra in de bloemetjes. Voor deze gelegenheid liet onze dienst samenlevingsopbouw voor de vijfde keer kaartjes maken die de verenigingen en gemeentediensten konden bestellen. Bedankt vrijwilliger, jij maakt hét verschil!

Molse verenigingen, gemeentediensten,… konden tot 12 november kaartjes bestellen om hun vrijwilligers te verrassen. De verenigingen zorgen zelf voor de verdeling. Dit jaar zorgde grafisch vormgeefster Debbie van Keulen voor het ontwerp.

Advies en ondersteuning in vrijwilligersbeleid

Het bedankkaartje is een initiatief van de gemeentelijke dienst samenlevingsopbouw. Zij ondersteunen onder andere verenigingen en vrijwilligersorganisaties om vrijwilligers te werven en bieden gratis vorming aan. Daarnaast informeert en adviseert de dienst vrijwilligers en organisaties over alle aspecten van het vrijwilligerswerk.

Meer info: dienst samenlevingsopbouw, Vrijwilligerscentrale Mol, Inne Dierckx, 0473 12 37 62, inne.dierckx@gemeentemol.be