Gemeentebestuur zoekt een maatschappelijk werker activering

vrijdag 14 januari 2022

Het gemeentebestuur zoekt een maatschappelijk werker, in contractueel dienstverband, niveau B, salarisschaal B1-B3, in een contract bepaalde duur (30,4/38 uren per week) voor zes maanden. Solliciteren kan tot en met 31 januari via het online sollicitatieformulier of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol. Meer info vind je via www.gemeentemol.be/vacatures.

Heb jij talent voor

• Outreachend werken?
  • Netwerken?
  • Actief luisteren?
  • Flexibel en creatief zijn?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als maatschappelijk werker activering begeleid je OCMW-cliënten naar een werkervaring, een opleiding of een zinvolle dagbesteding. Je doet dit door een individueel stappenplan voor de OCMW-cliënt uit te werken, met het oog op het verkleinen van de randvoorwaarden die enige vorm van dagbesteding verhinderen. Je werkt hierbij zeer aanklampend. Jouw werkplek Het Sociaal Huis is gelegen in de Jakob Smitslaan vlakbij het Centrum van onze gemeente. Je gaat ook veel op pad samen met de cliënt.

Ons aanbod

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische en moderne overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum twaalf jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Op onze website kom je meer te weten over onze VIBES-waarden!

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een bachelordiploma in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk werk of een daarmee gelijkgesteld diploma ofwel een bachelordiploma in de sociale gezondheidszorg of een daarmee gelijkgesteld diploma;
  • EN in het bezit zijn van rijbewijs B.

Interesse?

Solliciteer ten laatste op 31 januari

• bij voorkeur via het online sollicitatieformulier
  • of door je sollicitatiebrief samen met je curriculum vitae, een kopie van jouw diploma en rijbewijs aan ons te bezorgen per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

De gesprekken gaan door op maandag 7 februari. Het betreft een snelle indiensttreding.

Je kan de volledige functiebeschrijving hier raadplegen.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 47, vacature@gemeentemol.be